Finland

Emerald Garden Resort

Andamanmeren lämpimät aallot huuhtoutuvat rannan pehmeään hiekkaan. Kauempana kalkkikivikalliot nousevat jättiläismäisten hampaiden lailla turkoosinsinisestä merestä. Sisämaassa joki virtaa mangrovepuiden keskellä, vesiputoukset solisevat alas kallion jyrkänteiltä ja sademetsät verhoavat laaksoja. Yhdessä laaksoista elää munkkiyhteisö Buddhan opetuksia kunnoittaen. Krabin jylhä luonto lumoaa kauneudellaan. Kirkaat vedet houkuttelevat sukeltamaan ja snorklaamaan. Jyrkät kalliot kutsuvat kiipeilijöitä ja merelliset maisemat melojia.
Ulapalla siintäville koskemattomille saarille pääset kätevästi perinteisen pitkähäntäveneen kyydissä. Asumattomien saarten autioilta valkohiekkaisilta rannoilta löydät oman paratiisisi. Alunperin luonnonystävien löytämä Krabi on viime vuosina kehittynyt ja kasvanut mutta ainutlaatuinen tunnelma on yhä tallella. Krabin ravintoloissa herkuttelet thaimaalaisen keittiön antimilla. Niissä maistuvat lempeä kookos, kirpeä sitruunaruoho, tuoreet merenantimet ja eksoottiset hedelmät. Kaikkia aisteja hivelevien herkkujen lisäksi Krabin sametinpehmeässä illassa viehättää rento tunnelma.

Thaimaa  Krabi  Kauneinta tropiikkia    

Krabi: Alex Garlandin kirjassa "The Beach" [Di Caprio] salaperäinen kartta johdattaa päähenkilön matkakumppaneineen trooppiseen Eedeniin. Hotel Krabi: Kirjan elokuvaversiossa mystinen paratiisi sijoitettiin pienelle saarelle Krabin ulkopuolella. Thailand; Lumoavan kauniista saaristostaan ja merestä nousevista kalkkikivimuodostelmistaan tunnettu Krabi oli vielä muutamia vuosia sitten seikkailunhaluisten reppumatkailijoiden ja luonnonystävien salaisuus. Mutta vaikka Krabi on kasvanut ja kehittynyt, se ei ole menettänyt viehätysvoimaansa - Krabi.

 

 
Asukasluvut ja etäisyydet               
Krabi Town n. 30 000 as.
Ao Nang 2000 as.
Ao Nang – Krabi Town 20 km
Ao Nang – Phuket 200 km
 

A turistic area that preferring a world where all can fight at par, in deontological way or not, rather than a world where an oligarchy based on acquaintances not shared public (than to know is to be able) the face from landladies, shares all the knowledge and that it can be of example.

 
Uimarannat
Krabissa riittää upeita rantoja. Hotellimme sijaitsevat Ao Nangin rannalla. Pitkähäntäveneellä pääset kätevästi myös Railayn ja Phrang Nangin rannoille. Krabin edustalla on lukuisia saaria, esimerkiksi Poda, Chicken ja Hong. Niiden poukamissa on pieniä, rauhallisia rantoja. Rannoilla ei ole aurinkotuoleja eikä -varjoja.
 
Harrastukset
Voit harrastaa mm. snorklausta, sukellusta, kalastusta ja pyöräilyä sekä tehdä merikanoottisafareita. Suomalainen Raya Divers -sukelluskeskus järjestää sukelluskursseja (PADI) ja -retkiä niin aloittelijoille kuin kokeneille sukeltajille.
Peruskurssi 10 500 THB (n. 231 euroa), jatkokurssi 8 500 THB (n. 187 euroa).
Ympäröivä luonto tarjoaa hyvät mahdollisuudet kalliokiipeilyyn. Ao Nangissa on myös tenniskenttä hotelli Krabi Resortissa.
 
Ruoka ja ravintolat
Ao Nangissa on useita pieniä, paikallisia ravintoloita, kansainvälisiä, esim. italialaisia ravintoloita sekä baareja. Krabi Townissa on muutama ravintola, joka tarjoaa thaikeittiön lisäksi myös kansainvälistä ruokaa. Hintataso on edullinen.
 
Huvit
Iltaisin pubit ja baarit ovat suosittuja kohtaamispaikkoja. Ao Nangissa on myös useita pieniä ulkoilmamusiikkibaareja.
 
Ostokset
Ao Nangissa on katukauppoja, vaate- ja räätälinliikkeitä sekä paikallisia käsitöitä myyviä liikkeitä. Lisää ostosmahdollisuuksia on Krabi Townissa.
 
Kulkuyhteydet
Paikalliset lavabussit liikennöivät Krabi Townista Ao Nangiin noin klo 6–22. Lähirannoille ja -saarille pääsee kätevästi pitkähäntäveneellä ja iltaisin tuktuk-taksit ajavat kaupungista Ao Nangiin. Hotellien ja paikallisten matkatoimistojen kautta voi vuokrata ilmastoituja autoja kuljettajineen. Krabin kaupungista on hyvät bussiyhteydet Phuketiin ja Bangkokiin. Joissakin busseissa on ilmastointi. Samuille, Phuketiin ja Bangkokiin on lentoja päivittäin.
 
Thaimaa   Krabi  Kauneinta tropiikkia

Emerald Garden Resort* * *

Rauhallisella, uudella hotellialueella sijaitseva, kodikas, useasta rakennuksesta koostuva hotelli. Pienet oleskelutilat ja asiallisesti sisustetut huoneet, joissa on puhelin, satelliitti-tv, minibaari ja laattalattia. Kylpyhuoneen lavuaarin hanasta tulee vain kylmää vettä. Hotellin avarassa, hyvinhoidetussa puutarhassa on kaksi uima-allasta. Luottokortit: yleisimmät

Thaimaa   Krabi  Kauneinta tropiikkia

Krabin ympäristökierros
Nähtävyyksiä trooppisen luonnon keskellä. Tutustutaan Tiikeriluolatemppeliin ja munkkiyhteisöön, joka asuu sademetsän verhoamassa kauniissa laaksossa. Ajellaan Krabijoella ja käydään simpukkahautausmaalla. Nautitaan ateria Krabi Townissa, jossa on myös vapaa-aikaa vaikkapa ostosten tekoon. Hinta sisältää aterian.
 
Kesto: 1/2 pv Hinta: 1100 THB (n. 25 eur)

Veneretki
Leppoisa meripäivä pitkähäntäveneellä lähisaarilla ja rannoilla uiden, snorklaten ja auringosta nauttien. Hinta sisältää lounaan.
 
Kesto: 1 pv Hinta: 900 THB (n. 20 eur)

Koh Hong
Jylhän saaren salaisuuksia. Tutustutaan tunnin venematkan päässä sijaitsevan jylhän Koh Hongin luontoon pitkähäntäveneestä käsin. Mahdollisuus snorklata ja lepäillä valkohiekkaisella rannalla. Hinta sisältää lounaan ja juomaveden.
 
Kesto: 1 pv Hinta: 1600 THB (n. 35 eur)

Kanoottisafari
Lumoavaa luontoa, salaperäisiä luolia ja eläimiä. Retki jokimaisemissa rauhalliseen tahtiin sademetsän luontoa ihaillen. Hinta sisältää lounaan ja juomaveden.
 
Kesto: 1 pv Hinta: 1800 THB (n. 40 eur)

Muutokset retkihinnoissa ovat mahdollisia. Voit maksaa retket jo Suomessa tai perillä lomakohteessa Aurinkotilikortilla ja Thaimaan bahteilla.

Lapsialennus 4–14-vuotiaille 50 %, alle 4-vuotiaat maksutta.

 
Kesto:  Hinta: 
 

Thaimaa   Krabi  Kauneinta tropiikkia

Luonnonkaunis lomakohde
Rauhallinen lomaympäristö
Lähisaarten valkohiekkaiset, pitkät hiekkarannat tarjoavat loistavat puitteet rantalomailuun
Erinomaiset mahdollisuudet aktiivilomaan
Hyttyset voivat kiusata iltaisin
Vilkasta rakennustoimintaa
Hiljainen iltaelämä

Päivän ylin keskilämpötila
mar jou tam hel maa
31 31 32 33 33
Yön alin keskilämpötila
mar jou tam hel maa
24 24 23 24 24
Veden keskilämpötila
mar jou tam hel maa
28 28 28 28 28

  


Copyright © 2004 Emerald Garden Resort  |  All right reserved  | Africa Dreaming Co. Ltd. 81000 Krabi  hotel  Thailand.
Tel. +66.(0)75.637692| Fax: +66.(0)75.637691 | info@krabiemerald.net | Glossary | ICBM Geographic Coordinate 8.050, 98.814 DC. Krabi

 
Politica e governo Politica e governo
Share |